Translate

11 octombrie 2008

Pr Mihail Stanciu, staretul Sfintei Manastiri Antim | Bucuresti

“Creatorul ereziilor este diavolul”.

“Dumnezeul care poate fi inteles nu mai este Dumnezeu”.

Sfantul Atanasie cel Mare, Contra arienilor


Părintele Mihail Stanciu a spus: "Binele nu este bine dacă nu se face bine".  (Contează şi mijloacele cu care vrei să faci binele).


***


Altă data, Părintele Mihail a mai spus:  "Omul care se roagă numai când se roagă, acela nu se roagă niciodată!" (Dacă rugăciunea nu este permanentă, nu poţi avea stare de evlavie nici când îţi propui să te rogi).


***


Pe 4 ianuarie 2001, Părintele Mihail a spus: "Să cerem lui Dumnezeu să se facă voia Lui, iar voia Lui e să se mântuiască toţi!"


3 comentarii:

  1. In conditiile in care Mantuitorul a fost de origine evreiasca, este normal sa trecem la Sfanta Liturghie pe vreunul dintre zecile de milioane (cate ? din Germania, Rusia, Romania + Republica Moldova zice cineva ca ar fi dovezi pentru aproximativ 300.000) ucisi in timpul ultimelor doua razboaie mondiale ? ...
    De ce ?
    Nu se supara Mantuitorul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce este mai important sa te rogi sau sa faci fapte bune ?
    Cate fapte bune stim ca au facut sfintii pustiei de exemplu in comparatie cei ale caror roade se vad la fiecare pas si in fiecare zi a vietii lor ?
    Acestia din urma nu sunt sfinti pentru ca nu au moaste ? Sau nu sunt sfinti pentru ca nu fac x vindecari pe loc in viata lor sau cum ?
    Domnisoara Florina, va rog sa nu mai postati pe blog afirmatii ale p Mihail, la care acesta nu poate sa raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  3. marian gruianu31 martie, 2013 00:29

    Multumesc Bunului Dumnezeu ca in pofida nevredniciei si nimicniciei mele, a ingaduit mangaierea de a-l cunoaste, a-l asculta si a-i vorbi Parintelui Irineu. Mare este Dumnezeu!Am fost la MANASTIREA PONOR.

    RăspundețiȘtergere