Translate

19 octombrie 2008

Mănăstirea Sfantul Gheorghe | Craiova

Aici se află un părinte deosebit, Părintele Grigorie Sandu. Tot aici se află şi o părticică de Lemn din Sfânta Cruce şi moaştele Sfântului Cuvios Ioan Iacob Hozevitul şi ale Sfinţilor Dimitrie de Rostov şi Teodosie de Cernigov.
***


Toată greşeala din partea noastră constă în faptul că nu vrem să ne supunem voii atotbunei Pronii a lui Dumnezeu, care ne arată prin împrejurări calea folositoare sufletului, ci tot căutăm o cale liniştită a noastră, care există numai în vise, iar în realitate pe pământ nu există; nu toţi, ci numai unii vor avea parte de linişte... atunci când li se va cânta: "Cu sfinţii odihneşte...” (Sfântul Ambrozie)


***


Fără iarnă nu ar exista primăvară, fără primăvară nu ar exista vară. Aşa este şi în viaţa duhovnicească: puţină mângâiere, iar apoi puţină durere şi, astfel, puţin câte puţin, se formează calea mântuirii. (Sfântul Anatolie)


[gallery link="file" columns="2"]

2 comentarii:

  1. Multumesc din suflet parintelui Grigorie Sandu pentru rugaciunile facute pentru familia mea, ma rog la dumnezeu sa aiba viata lunga si sa fie sanatos.
    Bals,Jud.olt

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aceste informatii; chiar aveam nevoie de ele! Domnul sa va calauzeasca!

    RăspundețiȘtergere