Translate

16 iulie 2010

Fertilizarea in vitro

Stim ca fertilizarea in vitro nu poate fi acceptata de Biserica pentru ca multi embrioni (a se întelege copii cu suflet vesnic, nemuritor!) mor când nu se prind de uter. Acum vreau sa vorbim despre un alt aspect al fertilizarii în vitro, unul mult mai duhovnicesc!


Am citit la Cuviosul Paisie Aghioritul ca nu e bine sa fortam mâna lui Dumnezeu pentru a avea copii. Povestea odata Cuviosul ca erau doi tineri casatoriti care îsi doreau nespus un copil si Îl "bateau la cap" pe Dumnezeu cu cererea lor. Pâna la urma, femeia a nascut un baietel, si peste câtiva ani a murit. Sotul s-a recasatorit cu o femeie mai tânara. Când baiatul avea în jur de 18 ani, tatal l-a surprins în pat cu a doua sa sotie si, orbit, i-a omorât pe amândoi. În închisoare, si-a adus aminte ca nu s-au rugat sa le dea Dumnezeu un copil DACA LE ESTE DE FOLOS, ci au vrut neaparat unul.

Sa nu uitam ca la Dumnezeu nimic nu este cu neputinta, ATUNCI CÂND NE ESTE DE FOLOS!

Un comentariu:

  1. Văd că se strânge cumva comunitatea celor care publica ceva în peisajul publicistic ortodox. Te-aş ruga să faci o postare, dacă nu cer prea mult cu următorul anunţ:

    O nouă editură ortodoxă, un nou site ortodox

    Peisajul publicistic ortodox s-a îmbogăţit prin apariţia unei noi edituri. Vorbim de Editura Cristimpuri, ,,specializată” în editarea de cărţi pentru copii şi tineri, tipărite în cele mai bune condiţii grafice şi însoţite de produse multi-media (Cd-uri gratuite).
    În primele cărţi ale Editurii Cristimpuri, pe lângă o parte consistentă alcătuită din povestiri originale, veţi descoperi istorioare duhovniceşti care au legătură cu cele mai iubite cărţi ale Ortodoxiei, cum ar fi Vieţile Sfinţilor, Limonariul sau Livada Duhovnicească, Minunile Creaţiei, Filocalia pentru copii şi tineri, Flori din Grădina Maicii Domnului sau Cuvinte duhovniceşti (Cuviosul Paisie Aghioritul).
    De curând s-a lansat şi site-ul editurii:
    www.edituracristimpuri.ro.

    Iti recomand sectiunea MUMTIMEDIA, stiind ca ai mare dragoste pentru copii. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere