Translate

28 august 2010

Biserica Sfântul Apostol Andrei | Bragadiru


Site-ul oficial al bisericii este acesta. Biserica Sfântul Apostol Andrei din Bragadiru este recent înfiinţată într-un cartier nou, care face legătura între Bucureşti (Sectorul 5) şi Bragadiru. Biserica Sfântul Apostol Andrei a fost sfinţită pe 30 noiembrie 2008. Atunci a fost şi primul său hram. Deşi vremea era foarte rece, biserica s-a dovedit neîncăpătoare pentru mulţimea care a venit să aducă rugăciune Sfântului Românilor.
Biserica actuală este de lemn. Pictura din biserică este în stil bizantin, conform Sfintelor Canoane ale Bisericii. Slujbele sunt deosebite, preot fiind Părintele Dorin Nicolae. La strană, răspunsurile sunt date de fratele părintelui, Mihai. Se intenţionează construirea unui nou lăcaş de cult, din piatră, în incinta actuală

, precum şi aducerea unor sfinte moaşte spre ajutorul şi mângâierea credincioşilor.
La fiecare Sfântă Liturghie, aici impresionează numărul mare de tineri şi de copii. Cu multă evlavie, copiii sunt împărtăşiţi săptămânal cu Trupul şi Sângele Domnului, spre iertarea păcatelor şi spre viaţa de veci.  Acces: linia RATB 302, staţia PECO, cu microbuze care pleacă la câteva minute sau cu maşina personală, pe Şoseaua Alexandriei (Prelungire Calea Rahovei).


Pentru rugăciunile Sfântului Tău Apostol Andrei, Doamne, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi! Amin!


***


Vă invit să vizualizaţi galeria foto şi să ascultaţi momentele cele mai importante din Sfânta Liturghie.


[gallery link="file" order="DESC" columns="2"]

4 comentarii:

  1. foarte frumoasa biserica SF Apostol ANDREI

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinara este pictura .Se vede ca Parintele Nicolae se preocupa foarte mult de biserica si de credinciosi.
    Dumnezeu sa ii dea multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara! Este o biserica foarte frumoasa. Este bine ingrijita si arata foarte bine. Credinciosii care vin acolo se pot mandri cu acest lucru. Picturile din interior sunt exceptionale. Pozele sunt facute cu atata grija si experienta,incat sunt de admirat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa Biserica, iar de Parinte pot spune ca este foarte ajutator, cel putin pe mine m-a ajutat foarte mult. Sa-i dea Dumnezeu sanatate atit dinsului cit si familiei dinsului. Multumesc Parinte Dorin pt tot cit m-ati ajutat! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere