Translate

01 ianuarie 2010

La mulţi ani!

La mulţi ani!


În fiecare an, pe 1 ianuarie, să încercăm să devenim mai buni. Să facem un bilanţ al faptelor noastre trecute pentru a învăţa din greşeli.

Este la modă melodia "Change" de Puya. În refren auzim: "I can change the world". (Pot să schimb lumea). Este posibil să schimbăm lumea? Cred că da. Însă nu putem să schimbăm lumea până nu ne schimbăm pe noi. Să fim noi înşine mai buni, să devenim sălaş al Duhului Sfânt şi lumea va fi atrasă de blândeţea noastră. Altfel, dacă încercăm să schimbăm pe alţii fără a ne schimba pe noi, eşuăm lamentabil. Nu putem da ceea ce nu avem. Nu putem da pace oamenilor din jur dacă nu o avem în noi. Primul pas spre binele omenirii este să avem grijă de propria mântuire. Şi, când Dumnezeu va socoti de cuviinţă, va trimite şi pe alţi oameni să ne ceară sfat.

sf 3 ierarhi

2 comentarii:

  1. La multi ani Florina! Sa ne dea Dumnezeu ani multi cu folos!!!! Si bine, spus, sa ne ajute Dumnezeu sa dobandim pacea sufleteasca, iar atunci cand va gasi de cuviinta sa ne trimita oameni carora sa le putem da sfat bun, sa-i putem ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Multumesc pentru urare,doamna Florina! Si eu va doresc din tot sufletul sa aveti parte de cei mai bun.

    RăspundețiȘtergere